Početna » U Leskovcu održano Državno prvenstvo Srbije u boćanju

U Leskovcu održano Državno prvenstvo Srbije u boćanju

0
U Leskovcu je održano državno prvenstvo Srbije u boćanju za decu sa posebnim potrebama i mentalnim hendikepom iz 14 gradova. Takmičenje se održalo u maloj sali SRC Dubočica.

Zamenica gradonačelnika dr Lidija Dimitrijević pozdravila je sve prisutne i tom prilikom istakla:

„Čestitam Udruženju Arena dvadesetogodišnjicu postojanja i uspešnog rada i želim da im ovim putem poručim da će Grad i u narednom periodu nastaviti da pruža podršku, da bude siguran partner, kao što to čini godinama unazad. Za projektno finansiranje iz oblasti sporta uvećali smo sumu ove godine na 125 miliona dinara za finansiranje 103 kluba i organizacija, kao i još dodatnih 144 miliona dinara za funkcionisanje objekta u kom se danas nalazimo.

Hvala vam na divnoj organizaciji, hvala i Specijalnoj olimpijadi Srbije, želim vam mnogo uspeha i današnjem takmičenju. Samim tim što ste danas ovde, svi ste vi pobednici!“

Zoran Stanković, predsednik Sportskog udruženja Arena Leskovac se zahvalio na podršci lokalnoj samoupravi i kazao da mu je drago što su domaćini prvenstva. Zahvalio se i Moto klubu Leskovac koji je danas dovezao učesnike.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas