Početna » U Srbiji ujutru mraz, posle podne pretežno sunčano

U Srbiji ujutru mraz, posle podne pretežno sunčano

0
Ujutru slab mraz, a po nizijama, kotlinama i rečnim dolinama niska oblačnost i magla, koja će se ponegde zadržati i pre podne, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Sredinom dana i posle podne pretežno sunčano. Vetar slab, u većini krajeva zapadni i jugozapadni, u južnim predelima slab severni, a u Timočkoj Krajini umeren, povremeno i jak zapadni.

Najniža temperatura od -5 do 0 °C, najviša od 4 do 9 °C, a u mestima sa dužim zadržavanjem magle biće hladnije. Uveče i tokom noći po nizijama, kotlinama i rečnim dolinama ponovo niska oblačnost i formiranje magle.

U Nišu ujutru slab mraz i magla, koja će se zadržati i pre podne. Posle podne pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura oko 0 °C, a najviša oko 4 °C.

Izgledi vremena za sedam dana

Početkom sledeće sedmice ujutru mestimično slab mraz, niska oblačnost i magla, koja će se po nizijama, pojedinim kotlinama i rečnim dolinama zadržati veći deo dana.

U ostalim predelima sa sunčanim intervalima i toplije uz porast dnevnih temperatura koje će se kretati između 8 i 13 °C. Novo naoblačenje sa manjim padom temperature očekuje se u drugoj polovini sledeće sedmice, koje će u četvrtak na jugozapadu i jugu, a za vikend uglavnom na severu usloviti slabu kišu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas