Početna » Ujutru magla, tokom dana sunčani intervali i toplije

Ujutru magla, tokom dana sunčani intervali i toplije

0
Ujutro po nizijama, kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla ili niska oblačnost, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije. Sredinom dana na severu, posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje sa slabom kišom, na visokim planinama provejavanje snega.

Tokom noći u brdsko-planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije kiša se lokalno može lediti pri tlu. Vetar slab i umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura od -2 do 2 °C, a najviša od 7 do 11 °C.

U nišu ujutro magla ili niska oblačnost. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije. Uveče naoblačenje sa slabom kišom. Vetar slab do umeren, južnih pravaca. Najniža temperatura oko 2 °C, a najviša oko 10 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 18.12.2023. god.)

Umereno do potpuno oblačno. U utorak i sredu toplije i u većini krajeva suvo sa maksimalnom temperaturom od 10 do 15 °C, samo se u utorak ujutro još na jugozapadu i jugu ponegde očekuje slaba kiša, koja se u brdsko-planinskim predelima lokalno može lediti pri tlu, a na visokim planinama provejavanje snega, dok se u sredu na severu Srbije očekuje mestimično kiša, koja će se uveče proširiti i na centralne predele.

U drugoj polovini sedmice temperatura će biti u postepenom padu. U četvrtak u svim predelima sa kišom. U petak i subotu
ponegde u brdskim predelima mešovite padavine (kiša i sneg), na planinama sneg. U nedelju i ponedeljak suvo.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas