Početna » Ujutru mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima

Ujutru mraz, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima

0
Ujutro slab mraz, po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije, kao i ponegde u Vojvodini magla, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima.

Vetar pre podne slab južni, posle podne slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura od -5 do 2 °C, najviša dnevna od 6 do 12 °C.

Uveče i noću oblačno, u drugom delu noći na jugozapadu ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom.

U Nišu ujutru slab mraz. Tokom dana malo i umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar pre podne slab južni, posle podne slab do umeren severozapadni. Najniža temperatura oko -2 °C, najviša dnevna oko 10 °C. Uveče i noću oblačno.

Izgledi vremena za sedam dana

U četvrtak umereno oblačno, ujutru ponegde na jugozapadu zemlje sa slabom kišom. Krajem dana i tokom noći na severu, a u petak ujutru i pre podne u svim predelima, naoblačenje sa kišom, na visokim planinama sa snegom. Za vikend oblačno, mestimično sa kišom, u nedelju posle podne prestanak padavina. Zatim umereno oblačno i uglavnom suvo vreme.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas