Početna » UŽAS U ALEKSINCU – Svinja izujedala ženu po glavi…

UŽAS U ALEKSINCU – Svinja izujedala ženu po glavi…

0

Žena R.S. (67) iz Aleksinca teško je povređena kada ju je u nedelju napala i izujedala svinja, saznaje “Blic“. Incident se dogodio u popodnevnim časovima, a povređenoj je hitno ukazana prva pomoć u Aleksincu, nakon čega je prebačena u Univerzitetski klinički centar (UKC) u Nišu.

U UKC Niš su konstatovane ozbiljne povrede koje je ženi nanela svinja, uključujući povrede lica, glave, ruku, nogu i grudnog koša. Zdravstveno stanje povređene žene opisano je kao ozbiljno, jer pored ujednih rana, ona ima prelom pršljena, rebra, šake i suspektnu frakturu kostiju.

– Pacijentkinja je dovezena u Urgentni centar UKC Niš sa ozbiljnim povredama usled ujeda svinje. Primarno je obrađena povreda oka. Pored ujednih rana na licu, glavi, rukama, nogama i grudnom košu, pacijentkinja ima i prelom pršljena, rebra, šake, kao i suspektnu frakturu kostiju – rekli su za “Blic” iz UKC Niš.

Povređena žena je zadržana u bolnici tokom noći kako bi joj ujutru dodatno pregledao očni lekar. Lekari procenjuju da će biti potrebna dalja medicinska intervencija i terapija kako bi se sanirale sve povrede.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas