Početna » Vidak prvi, a za njim i Teodora. Gradonačelnica mamama prvorođenih beba tradicionalno uručila poklone

Vidak prvi, a za njim i Teodora. Gradonačelnica mamama prvorođenih beba tradicionalno uručila poklone

0
Vidak i Teodora prvi su dečak i devojčicaa koji su rođeni u niškom porodilištu u 2024. godini. Prvi je na svet došao Vidak, u 4 sata i 37 minuta, a Teodora u 6 sati i 16 minuta. Mame je tradicionalno obišla gradonačelnica Niša i uručila im poklone. Bebe su dobile po 100 hiljada dinara.

Vidak je težak 3 kg i 750 grama i dugačak 54 centimetra. Njega je na svet donela 28 godišnja majka Maja Tasić. Ovo joj je prvo dete.

Sat i posle Vidaka na svet je došla Teodora Jović od majke Maje Jović stare 35 godina. Teška je 3kg i 160 grama i duga 52 cm. I ona je kao i Vidak na poklon od Grada Niša dobila 100.000 dinara.

Prof.dr Milan Stefanović ginekolog akušer UКc Niš kaže da su posle Vidaka i Teodore rođene još dve zdrave devojčice. Svi porođaji su dobro prošli.

Gradonačelnica Niša noćas je obišla i zaposlene u  dežurnim gradskim službama, koji su radno proveli novogodišnju noć. Poklonima je obradovala zaposlene u Zavodu za hitnu medicinsku pomoć, Komunalnoj miliciji, Gradskoj toplani..

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas