Početna » Vodovodne intervencije u Nišu: Problemi sa mrežom i prekidi u vodosnabdevanju

Vodovodne intervencije u Nišu: Problemi sa mrežom i prekidi u vodosnabdevanju

0

JKP “Naissus” Niš radiće danas na vodovodnoj mreži, koji će dovesti do privremenih prekida u vodosnabdevanju u nekoliko naselja i sela u Nišu.

Radovi u naselju Deveti maj

U naselju Deveti maj, radovi na vodovodnoj mreži u ulici Topličkog partizanskog odreda uzrokuju prekid vodosnabdevanja do 15 sati. Ova intervencija će uticati i na sela Mramor, Mramorsko brdo, Mramorski potok, Aleksandrovac, Krušce, Lalinac, Lalinske pojate, Čokot, Donje Međurovo i Gornje Međurovo.

Produžetak radova u Knez Selu

Radovi se nastavljaju i u Knez Selu, u Gradačkoj ulici kod škole. Zamena vodovodne mreže može izazvati kratke prekide u vodosnabdevanju u gornjem delu Knez Sela, iznad škole, do 15 sati.

Popravka kvara u naselju Duvanište

U naselju Duvanište, voda iz vodovodne mreže popunjava šaht u ulici Bore Vukmirovića, kod broja 24. Radovi na popravci vodovodne mreže će dovesti do prekida vodosnabdevanja u toj ulici, kao i u okolnim ulicama: Prote Gagulića, Vere Blagojević, Filipa Filipovića i Južnomoravske brigade do 15 sati.

Popravke vodovodne mreže u selu Gornja Toponica

U selu Gornja Toponica, radovi se izvode u ulici Maršala Tita prema selu Mezgaja, ispod podvožnjaka auto-puta. Voda je izbila na površinu, pa je neophodan iskop. Vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati, osim za Specijalnu bolnicu koja će imati redovno snabdevanje vodom.

Popravka kvara na Mramorskom brdu

Zbog radova na Mramorskom brdu, u Batušinačkoj ulici kod broja 6, vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati.

Intervencija u selu Aleksandrovo

U selu Aleksandrovo, voda je izbila na površinu u Niškoj ulici kod broja 169. Zbog radova u naselju Deveti maj, vodosnabdevanje će biti prekinuto do 15 sati, a ako tehnički uslovi dozvole, popravke će biti izvršene na toj lokaciji.

Popravke kvarova na prvim ventilima

Radovi se izvode na oštećenim ventilima u ulicama: Miloša Obilića, Žrtava Fašizma, Bulevaru Nemanjića, Nikole Stojanovića Tatka, Jovana Ristića, Karađićeva, Obilićev venac, Vojvode Bojovića, Pasi Poljana, Miloja Zakića, Ratko Jović, Bože Dreničkog, Ložionička, Zdravke Vučković, Crvena zvezda, Šantićeva, Velikotrnavska, Mokranjčeva, Nosioce Karađorđeve zvezde i Zlatiborska. Zbog ovih intervencija moguće je privremeno isključenje vode do 15 sati.

Održavanje kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš intenzivno rade na održavanju kanalizacione mreže, fokusirajući se na čišćenje atmosferskih slivnika u ulicama: Marka Jovanovića, Ivana Milutinovića, Draićeva i Druga Nišavska u naselju Nikola Tesla.

Takođe, predviđeno je priključenje novih korisnika u ulici Oblačića Rada, kod broja 17.

Služba za odnose sa javnošću JKP „Naissus“ Niš apeluje na građane da budu strpljivi i unapred se izvine zbog eventualnih neprijatnosti prouzrokovanih ovim radovima, koji su neophodni za unapređenje vodovodne i kanalizacione mreže.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas