Početna » Voz udario u kombi. Povređeno dvoje

Voz udario u kombi. Povređeno dvoje

0
Dve osobe povredjene su rano jutros, oko 6 časova, nakon što je voz udario u kombi koji je prevozio hleb, piše Radio Koprijan.

Ovaj portal saznaje da je reč  o dve osobe iz Čečine, bračnom paru, poznatim pekarima, koji su kao i svakog drugog jutra isporučivali hleb.

Na lice mesta stigla je patrola policije i dva vozila hitne pomoći. Povredjene osobe prevezene su u UKC. Kombi se, kako nezvanično saznajemo, kretao iz pravca Kočana ka Doljevcu. Duž pruge rasuti su hlebovi, što se može videti i na slikama koje smo zabeležili na mestu nesreće.

Voz koji se kretao iz pravca Doljevca vukao je cisterne.

“Žena je teže povredjena i biće zadržana na odeljenju intezivne nege. Svesna je i komunikativna. Muškarac ima lakše povrede koje su ambulantno sanirane”, kazali su u UKC Niš.

Prema nezvaničnim saznanjima prilikom ovog nemilog dogadjaja rampa najverovatnije nije bila spuštena. Bila je i magla pa je vidljivost značajno smanjena.

Deonica puta od Doljevca ka Kočanu zatvorena je za saobraćaj. Uvidjaj je i dalje u toku, a vozila se preusmeravaju na alternativne putne pravce, preko Gornjeg Doljevca.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas