Početna » Zadržava se natprosečno toplo. Ujutru slab mraz, tokom dana oblačno, ponegde sa kišom

Zadržava se natprosečno toplo. Ujutru slab mraz, tokom dana oblačno, ponegde sa kišom

0
Ujutro ponegde slab mraz, a po kotlinama i duž rečnih tokova niska oblačnost ili magla. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, na severu i zapadu tek ponegde sa kratkotrajnom kišom, a na jugu i jugoistoku Srbije sa dužim sunčanim intervalima.

Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od -2 do 6 °C, a najviša od 8 do 16 °C.

U Nišu umereno do potpuno oblačno, pre podne i sredinom dana sa dužim sunčanim intervalima. Vetar slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 0 °C, a najviša oko 10 °C.

Izgledi vremena za naredni period

Zadržava se natprosečno toplo. U nedelju ujutru mestimično magla ili niska oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano i toplo. U toku noći ka ponedeljku postepeno naoblačenje, a pred jutro na severozapadu Srbije tek ponegde sa kišom. Naoblačenje koje će ujutru i pre podne zahvatiti severne i zapadne, posle podne i uveče proširiće se i na ostale krajeve uslovljavajući mestimično kišu.

U utorak promenljivo oblačno, u većem delu zemlje suvo, a samo još ujutru i pre podne na jugu Srbije ponegde sa slabom kišom. Od srede pretežno oblačno i toplo, mestimično sa kišom, a samo na visokim planinama sa slabim snegom.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas