Početna » Zbog uginule lavice prijave protiv osumnjičene Subotičanke, policija pronašla i afričke albino džinovske puževe

Zbog uginule lavice prijave protiv osumnjičene Subotičanke, policija pronašla i afričke albino džinovske puževe

0
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, po nalogu osnovnog javnog tužioca u ovom gradu, podneće krivične prijave protiv tridesettrogodišnje Subotičanke zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivična dela ubijanje i zlostavlјanje životinja i uništenje, oštećenje, iznošenje u inostranstvo i unošenje u Srbiju zaštićenog prirodnog dobra.

 

Foto: MUP Srbije

“Sumnja se da je ona držala, a potom iz stana pustila mladunče lava koje je pronađeno na periferiji Subotice, a potom smešteno u Zoološki vrt na Paliću, gde je uginuo”, saopštio je MUP Srbije.

Policija je pretresom stana koji je osumnjičena koristila pronašla i 18 afričkih albino džinovskih puževa koji su zabranjeni za držanje i koji su joj oduzeti i smešteni u Zoološki vrt na Paliću.

Foto: MUP Srbije

Protiv osumnjičene biće podnete krivične prijave, u redovnom postupku, Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas