Početna » „Zimski dani u Medijani“ u parku Svetog Save (VIDEO)

„Zimski dani u Medijani“ u parku Svetog Save (VIDEO)

0
„Zimski dani u Medijani” biće održani od 13. do 16. decembra od 13 do 16 sati u parku „Svetog Save”. Ovu manifestaciju organizuje Gradska opština Medijana, povodom novogodišnjih praznika.

„Deca će imati priliku da u Vilenjakovoj radionici prave novogodišnje rekvizite, da se druže i fotografišu sa Deda Mrazom, Baka Mrazicom, Novogodišnjom jelkom, omiljenim likovima iz crtanih filmova“, kažu u ovoj opštini i dodaju da su ove godine pripremili preko 100 paketića kojim će obradovati mališane.

U toku trajanja ove manifestacije najmlađe Nišlije uživaće u predstavi “Snežne igre sa Olafom“, zatim u raznim igrama sa animatorima, a biće organizovane  i brojne radionice koje će deci doneti možda davno zaboravljeno igranje papirom i priborom za kolaž.

U centralnoj niškoj opštini podsećaju da ova manifestacija predstavlja samo deo pronatalitetne politike, po kojoj je ona poznata u Srbiji. Podsećaju da za prvo dete opština izdvaja po 120.000 dinara, a za treće od ove godine  150 hiljada. Novac će dobiti roditelji i za četvrto i peto dete u porodici 200 hiljada dinara, za porodice sa područja ove niške opštine.

Manifestaciju “Zimski dani” u Medijani podržali su mnogobrojni donatori, a jedan od njih koji svake godine pokazuje društveno odgovorno poslovanje je “Žitopk”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glas Juga (@glas_juga)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas