Početna » Đukić Dejanović: Danas će Ministarstvo dobiti predlog u vezi sa bezbednošću dece. Pregledaće se i škola i prostor oko škole

Đukić Dejanović: Danas će Ministarstvo dobiti predlog u vezi sa bezbednošću dece. Pregledaće se i škola i prostor oko škole

0

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović rekla je da će danas dobiti integrativni predlog u vezi sa bezbednošću dece u školama u slučaju dojava o bombi.

“Mislim da ćemo danas imati integrativni predlog, o kojem će kabinet izvestiti detaljnije. Bitno je da smo postigli dogovor oko toga da ćemo morati da podignemo najveći mogući stepen bezbednost dece i prostora u koji dolaze. Detaljan pregled prostora pre nego što deca stignu, kao i kada deca završe rad, predložli smo i zaključavanje i svako će iz svoje nadležnosti donositi odluke”, istakla je Đukić Dejanović novinarima pred početak skupa “Svet u 2024”.

Naglasila da će posebne biti odluke timova koje će formirati direktori i da će oni nadgledati situaciju i procenjivati svaku specifičnu situaciju u zavisnosti od uzrasta dece.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas