Početna » “Nišlija” predstavljen Nišlijama

“Nišlija” predstavljen Nišlijama

0
Članovi partije “Zajedno” Niš, podelili su danas prvi broj časopia “Nišlija”, građanima Niša u centru gradu. Prema rečima predsednika Gradskog odbora Slaviše Dinića u prvom broju časopisa podsećaju sugrađane na sve ono što se dešavalo prethodnih 12 godina na jedan drugačiji način.

“Želeli smo da kažemo istinu ali i kroz šalu i satiru. Da kažemo ono što nije dobro, šta treba da se popravi, ali i na koji način ćemo mi to popraviti. Svesni smo da je istina bolna i da će sigurno biti iznenađenih i uvređenih. Da se ne lažemo, to nam i jeste namera, da građanima Niša pružimo istinite, objektivne i od javnog značaja bitne informacije”, istakao je Dinić.

časopis Nišlija stranke Zajedno

Slaviša Dinić je prokomentarisao i formiranje Grupe građana koja se krije iza imena dr Dragana Milića i njihovu najavu učešća na lokalnim izborima.

“Očekujemo još grupe građana, mada mislim da na ovim izborima treba da se stvori referendumska atmosfera. Sve ono što nije dobro jeste stalo na jednu stranu i okupilo se. Sa druge strane opozicija, neka instruisana, neka prava, opet se deli u više kolona, što ponovo ide na ruku vladajućoj stranci”, kazao je Dinić.

Oni su najavili da će “Nišlija” imati veliki broj zanimljivih priča i poručili da ne propuste sledeći broj.

Ostavite komentar

logo glas juga b

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas