Početna » Pomozimo Bojani da ponovo živi normalno

Pomozimo Bojani da ponovo živi normalno

0

Bojana Mitrović, mlada žena od 26 godina, suočava se s teškom bitkom za zdravlje. Pre nekoliko meseci dijagnostikovana joj je endometrioza, bolest koja je ozbiljno narušila njen kvalitet života. Endometrioza je hronično oboljenje koje može zahvatiti različite organe, a Bojani su trenutno pogođeni jajnik i jetra. Nažalost, postoji mogućnost da se bolest proširila i na druge delove tela, što će biti potvrđeno tokom neophodne operacije.

Jedina trajna opcija koja bi Bojani mogla omogućiti normalan život je laparoskopska operacija, kojom bi se oboleli organi očistili od endometrioze. Ova složena operacija može se obaviti u Atini, ali su troškovi značajni i premašuju finansijske mogućnosti Bojane i njene porodice. Pored same operacije, neophodna su sredstva za put i smeštaj tokom lečenja.

Za Bojaninu operaciju potrebno je prikupiti 1.848.211,58 dinara, kako bi mogla dobiti neophodnu medicinsku negu i ponovo živeti bez bolova i posledica ove teške bolesti.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Bojani u njenoj borbi i omoguće joj ponovo normalan život. Svi koji žele da doprinesu, mogu to učiniti slanjem SMS poruke sa brojem 237 na 2407. Cena jedne poruke iznosi 200 dinara, a PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja poruka imaju korisnici mreža MTS, Yettel, A1 i Globaltel.

Pored toga, donacije se mogu uplatiti i na dinarski i devizni račun, a moguće je izvršiti i online uplate putem E-doniraj platforme, kao i preko PayPal-a. Svaka pomoć je dragocena, jer će Bojani omogućiti operaciju koja je neophodna da bi ponovo živela bez bolova i posledica ove teške bolesti.

Pomozimo Bojani da se izbori sa endometriozom i nastavi život sa osmehom i zdravljem.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas