Početna » Darko Rundek & Ekipa počinju jesenju turneju iz Niša: 10 koncerata širom Srbije!

Darko Rundek & Ekipa počinju jesenju turneju iz Niša: 10 koncerata širom Srbije!

0

Darko Rundek & Ekipa započinju svoju jesenju turneju u Srbiji krajem novembra, a prvi nastupi održaće se u Nišu, gde će Rundek održati čak dva koncerta. Nakon Niša, Rundek će održati deset intimnih koncerata u manjim prostorima širom Srbije.

Serijal koncerata, koji počinje u Nišu 25. i 26. novembra u Domu vojske, obuhvatiće i nastupe u Pančevu, Novom Sadu, a turneja će se krunisati sa čak pet koncerata u Beogradu tokom decembra. Rundekova publika biće u prilici da čuje neke od njegovih najvećih hitova, poput „Ena”, „Uzalud pitaš”, „Apokalipso” i „Ruke”, u atmosferi koja naglašava bliskost izvođača i obožavalaca.

„Evo nas posle više od godinu dana opet u Srbiji. Imamo mnogo novih i starih pesama, dobre i sveže muzike, i radujemo se susretu sa nama najboljom publikom na svetu”, izjavio je Rundek povodom najave turneje.

Organizatori ističu da će svi koncerti biti sa sedećim mestima, što će omogućiti publici da u potpunosti uživa u muzici i atmosferi, bez gužve i stajanja. Zbog ogromnog interesovanja, očekuje se da će karte biti rasprodate veoma brzo, podsećajući na prethodni koncert Darka Rundeka u Nišu 2022. godine, koji je bio unapred rasprodat.

Foto: LiveProduction

Ulaznice za koncerte u Nišu već su u prodaji na svim prodajnim mestima Tickets.rs, a dostupna je i online kupovina. Karte za 25. novembar možete kupiti ovde, dok su za 26. novembar dostupne ovde.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu:

  • Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39)
  • Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet)
  • Knjižare Hijeroglif (više lokacija)
  • Big Star Travel
  • OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb)

Ova jesenja turneja pruža jedinstvenu priliku Rundekovoj publici da u intimnijem ambijentu doživi magiju njegovih pesama, koje su oblikovale muzičku scenu više od četiri decenije.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas