Početna » Niški doktor vraća životni sat unazad! Zadovoljni pacijenti najbolji pokazatelj njegovog rada

Niški doktor vraća životni sat unazad! Zadovoljni pacijenti najbolji pokazatelj njegovog rada

Prirodna lepota umesto drastičnih promena! 

1

Nije svejedno kome ćete ukazati poverenje kada je u pitanju vaša lepota i zdravlje. U svetu gde se estetska medicina ubrzano razvija, važno je odabrati stručnjaka koji ne samo da ima iskustvo, već i znanje, ali i holistički pristup tretmanima. Dr Mišel Mutlag, specijalizant opšte hirurgije, posvetio se usavršavanju kako bi pružio pacijentima sigurnost i svest da su u najboljim rukama. Nakon dugog procesa usavršavanja otvorio je i kliniku Dr Mishel Aesthetic u Nišu.

Nakon završenog Medicinskog fakulteta, dr Mutlag je svoj put ka vrhunskom stručnjaku u anti-aging medicini gradio u prestižnim klinikama širom sveta, od Japana do Amerike. Na tom putu neprestano je usavršavao najnovije tehnike i znanja.

“Nije lako biti na više frontova, ali uz motivaciju, disciplinu i ljubav prema poslu, uspeh je zagarantovan”, kaže dr Mutlag.

Kombinacijom različitih metoda dr Mutlag se fokusira na suptilne, prirodne transformacije koje ističu vašu jedinstvenu lepotu. Ključ njegovog uspeha leži u individualnom pristupu svakom pacijentu, sa ciljem da postigne rezultate koji su skladni i prirodni.

“Svako lice je jedinstveno, zato svaku analizu prilagođavam individualnim potrebama pacijenta, uz pažljivo osmišljen plan tretmana kako bi se naglasila njihova prirodna lepota”, naglašava dr Mišel.

Najbolji rezultati, otkriva, postižu se kombinacijom botulinskog toksina, hijaluronskih filera u optimalnim dozama i najsavremenijih lasera, što omogućava suptilne, ali značajne promene koje zadržavaju prirodan izgled.

Foto: Promo

Njegova filozofija je balans između zahteva pacijenata i estetskih standarda. Individualan pristup, uz isticanje prirodnih crta lica, kako kaže, garantuje najbolji rezultat. Pacijenti se često obraćaju sa konkretnim željama, ali kroz razgovor i stručnu procenu, dr Mutlag usmerava ka rešenjima koja su suptilnija i dugotrajnija. Ističe da je iskrena i otvorena komunikacija najvažnija u radu sa pacijentima.

“Nastojim da pažljivo saslušam želje pacijenata, a zatim iznesem stručno mišljenje koje može da uključije preporuke i alternativne opcije. Cilj naše klinike su suptilne, diskretne promene koje naglašavaju prirodnu lepotu, bez narušavanja individualnosti pacijenta”, objašnjava dr Mutlag.

Njegova uloga Key Opinion Leader-a za premium brendove Maili i Merz, kao i članstvo u Srpskom udruženju estetske i anti-age medicine (SESIAM), omogućavaju mu da pacijentima pruži stručno savetovanje i ponekad promeni njihove prvobitne zamisli. Otkriva i koji su najčešći zahtevi pacijenata.

“U poslednje vreme, Full Face transformacija i uklanjanje znakova umora na licu su među najtraženijim zahtevima. Moja je obaveza da stručno i objektivno procenim da li je intervencija zaista potrebna, i predložim metode koje će doneti skladne i prirodne rezultate. Često se dešava da pacijenti dolaze sa određenim očekivanjima, ali odlaze sa boljim i prirodnijim izgledom, koji više odgovara njihovom licu”, dodaje dr Mišel Mutlag.

Dr Mišel Mutlang

Najčešće dileme pacijenata, kaže dr Mutlag, odnose se na izbor intervencija, ali kroz detaljan razgovor uspevaju da postignu zajednički cilj koji zadovoljava estetske standarde i ispunjava želje pacijenta.

“Ključ je osigurati da svaki zahvat ostane u granicama prirodnog i estetski prihvatljivog. Naša filozofija je da prirodna lepota uvek bude u centru pažnje”, ističe dr Mišel Mutlag.

Dešavalo se, dodaje, i da odbije pacijenta.

“Imam moralnu dužnost da objasnim pacijentu šta je za njega najbolje i da li je neka intervencija zaista potrebna. Često se dešava da mlada, prirodno lepa pacijentkinja, želi drastične promene. Moj odgovor je tada jasan: Ja nisam pravi doktor za nju, jer to nije u skladu s mojom vizijom estetike. Volim da savetujem pacijente da ne slede slepo svetske trendove, već da poštuju svoju anatomiju i rade minimalne korekcije koje naglašavaju njihovu prirodnu lepotu. Tako vas i pacijenti više cene i poštuju”, naglašava dr Mutlag.

 

Kao jedan od najmlađih akreditovanih edukatora u oblasti estetske medicine na Balkanu, dr Mutlag nesebično deli svoje znanje sa mladim kolegama. Redovno drži edukacije i kurseve i prenosi svoje iskustvo i tehnike novoj generaciji lekara.

“Uvek postoji nešto novo za naučiti, i to je ono što me inspiriše. Svaki pacijent donosi jedinstvene izazove, a moje znanje i iskustvo omogućavaju da pružim najbolje moguće rezultate”, zaključuje on.

Balansiranje između vođenja klinike, edukacije mladih lekara, specijalizacije iz opšte hirurgije i doktorskih studija zahteva izuzetnu organizaciju i jasno postavljanje prioriteta. Ključ uspeha leži u disciplini, motivaciji i strasti prema poslu. Iako izazovi dolaze sa više frontova, uz ambiciozne ciljeve i posvećenost, moguće je stalno pomerati granice i ostvariti vrhunske rezultate u svakom aspektu karijere.

Foto: Promo

Vaša lepota zaslužuje najbolje!

KONTAKT

📞 +38166 003 898
📍 Zetska 38 (Vagres City) Niš
🌐 drmishel.rs
Facebook
Instagram

1 komentar

Avatar
Anka 23. septembar 2024. - 16:52

Bravo!!! Sve pohvale!!!

Odgovor

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas