Početna » Otvoren novi Info centar Turističke organizacije Niš u centru grada

Otvoren novi Info centar Turističke organizacije Niš u centru grada

0

Danas je u Nišu otvoren novi Info centar Turističke organizacije Niš, koji se nalazi u pešačkoj zoni u Obrenovićevoj ulici, na jednoj od najprometnijih lokacija u gradu.

Pored postojećeg centra kod ulaza u Tvrđavu, turisti i građani sada imaju na raspolaganju ovaj moderni prostor, gde mogu dobiti informacije o turističkoj ponudi, lokalitetima i događajima putem štampanih materijala, interaktivnog kioska i promo filmova.

Osim informacija o najposećenijim lokalitetima, aktivnostima i sadržajima koji su im na raspolaganju, turisti će moći da dobiju i korisne informacije koje su im potrebne za lakši boravak u Nišu, informacije o smeštajnim kapacitetima, radno vreme privrednih subjekata, važne kontakt telefone i dr.

Centar će, u saradnji sa Udruženjem turističkih vodiča Srbije – Niš, uskoro postati i mesto za angažovanje vodiča za organizovane ture po gradu.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas