Početna » Gradonačelnica i predsenik GO Palilula uručili paketiće deci u Mramorskom potoku, Lalinskim pojatama i Lalincu

Gradonačelnica i predsenik GO Palilula uručili paketiće deci u Mramorskom potoku, Lalinskim pojatama i Lalincu

0
Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik Gradske opštine Palilula uručili su novogodišnje i božićne paketiće deci u Mramorskom potoku, Lalinskim pojatama i Lalincu.

Dragana Sotirovski, gradonačelnica Niša

“Počeli smo obilazak sela koja pripadaju GO Palilula, obradovali smo mališane. Prvi put je gradonačelnik u ovom selu, čuli smo šta im je potrebno i dogovorili da rešimo imovinu na prostoru stare škole i da taj objekat jednoga dana renoviramo”, istakla je Sotirovski.

Predsednik GO Palilula podsetio je da je ovaj obilazak plod dogovora o ravnomernom regionalnom razvoju.

Bratislav Vučković, predsednik GO Palilula

“Ovo je dokaz da i ovi ljudi u sredinama na koje se možda nekada nije obraćala dovaljna pažnja da i oni to zaslužuju. Ovo je dan darivanja, a meni je posebno drago da ovde postoji život i da i tu decu treba da obradujemo”, rekao je Vučković i dodao da oni zaslužuju da im se u narednom periodu stvore bolji uslovi za život kada je u pitanju komunalna infrastruktura, ali i rekonstrukcija škole.

Na području Palilule ima 15 sela, a Mramorski potok je najudaljenije. Teritorijalno je mnogo bliže Merošini i verovatno se zbog toga na to selo nije mnogo obraćalo pažnje.

Gradonačelnica Sotirovski i predsednik Gradske opštine čestitali su svim građanima Božić i poželeli pre svega dobro zdravlje i mir u duši i državi. Ostalo zavisi od nas samih.

Ostavite komentar

logo inverzni

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas