Početna » Besplatni treninzi za mlade preduzetnike: Konkurs otvoren do 15. jula

Besplatni treninzi za mlade preduzetnike: Konkurs otvoren do 15. jula

0

Kako da razviju preduzetnički duh i steknu veštine za unapređenje karijere ili sopstvenog posla, mladi od 22 do 30 godina mogu naučiti kroz Program BustUp-4-StartUp, koji se održava od jula do kraja novembra u Nišu i na online treninzima. Poziv je namenjen mladima iz Niša, Leskovca, Aleksinca, Prokuplja, Pirota, Bojnika i Dimitrovgrada, bez obzira da li su na početku karijere, žele da promene posao ili su pokrenuli sopstveni biznis.

Konkurs za učešće otvoren je do 15. jula, a prijave se podnose na zvaničnom sajtu Džedajskog pokreta. Program obuhvata šest trening sesija i tri konsultacije sa sertifikovanim trenerom, a traje od 25. jula do 1. novembra. Detaljna agenda dostupna je na sajtu, a pitanja o Programu mogu se slati na mejl info@dzedajskipokret.rs.

Organizatori iz Džedajskog pokreta ističu da je obezbeđeno učešće za ukupno 30 mladih.

“Besplatan program podrške za 30 mladih pružiće im dragocena nova iskustva. Uz tim iskusnih biznis mentora i eksperata, praktično će raditi na sticanju znanja i veština koje će im pomoći da jasno postave svoju karijernu strategiju i zauzmu svoje mesto na tržištu rada”, navode organizatori.

Kroz Program, učesnici će steći znanja i veštine i upoznati alate koji će im pomoći da precizno definišu lične ciljeve, postave viziju i misiju svoje karijere, usvoje preduzetnički i menadžerski način razmišljanja. Takođe, naučiće kako da profesionalno postave svoj LinkedIn profil, a obezbeđen je i photoshoot. Na kraju Programa, učesnici će imati jasnu strategiju svog poslovnog razvoja.

“Program će omogućiti mladima da se povežu sa stručnjacima, mentorima, uspešnim poslovnim ljudima, inovativnim kompanijama i drugim ambicioznim mladima koji žele da ostvare svoje karijerne potencijale. Takođe, povezaće ih sa institucijama i organizacijama koje im mogu biti oslonac i podrška u daljem razvoju”, dodaju iz Džedajskog pokreta.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 18. jula, a veliko otvaranje Programa zakazano je za 25. jul u Naučno-tehnološkom parku u Nišu.

Projekat “Boost Up-4-Start Up” sprovodi Džedajski pokret, a finansira Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije. Partner na projektu je Naučno-tehnološki park u Nišu, dok su prijatelji projekta Go2flow coaching kompanija iz Beograda i Media reform centar iz Niša.

Džedajski pokret je inovativna organizacija u oblasti omladinskog rada i ličnog razvoja, sa više od 10 godina iskustva u pružanju podrške pojedincima, organizacijama i preduzećima koja doprinose održivom razvoju društva.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas