Početna » BK “VITEZ” U BOKSERSKOJ LIGI SRBIJE

BK “VITEZ” U BOKSERSKOJ LIGI SRBIJE

0
U 1. kolu Bokserske Lige Srbije, bokseri “Viteza” iz Niša, boksovaće protiv BK “Rokica” iz Loznice.

Vitez će biti domaćin 17. novembra, a revanš u Loznici je početkom decembra.

Bokserski savez Srbije sa Promoterom plemenite veštine u našoj zemlji i širom regiona Arena Channels Group potrudio se još jednom da obezbedi TV prenos kompletne BLS, sezone 2023/2024.

Žreb je obavljen u prisustvu čelnih ljudi, Nebojše Žugića, direktora Arena Channels Group i Nenada Borovčanina, predsednika Bokserskog saveza Srbije. Ovogodišnja bokserska liga Srbije broji osam klubova. To su: BK Vitez iz Niša, Naisus, Loznica, Rokica, Radnički Beograd, Sombor, Novi Pazar i Slavija iz Banjaluke.

U prvom kolu sastaju se:
BK Vitez (Niš) – Rokica (Loznica) 17.11.2023.
BK Novi Pazar – Naisus (Niš) 18/19.11.
BK Loznica – Radnički (Beograd) 18/19.11.
BK Sombor-BK Slavija (Banjaluka).18/19.11.

Borbe će se održavati između 8 ekipa, u ukupno 14 kola, gde će boksovati svako sa svakim ( domaćin- gost), a na kraju će u borbi za ekipnog šampiona Srbije, rukavice ukrstiti 4 najbolje plasirane ekipe.

Bokserski klub “Vitez” će kao i gosti iz Loznice, boksovati sa bokserima iz svoje bokserske škole, i očekuju se izjednačene borbe, a sve u direktnom prenosu na Arena Fight kanalu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas