Početna » Dečak skočio sa drugog sprata Doma za vaspitanje u Nišu

Dečak skočio sa drugog sprata Doma za vaspitanje u Nišu

0

Dečak star 14 godina pao je sa drugog sprata Doma za vaspitanje omladine u opštini Palilula u Nišu, saznaje “Blic”. Prema prvim informacijama, on je sam skočio sa prozora na drugom spratu ove zgrade. Incident se dogodio danas oko 12.30 časova.

Hitna pomoć je odmah reagovala i prevezla tinejdžera u Univerzitetski klinički centar u Nišu.

“Dečak je u UKC Niš došao u pratnji vaspitača. Pregledano je u ambulanti i nakon kompletne dijagnostike i opservacije, otpušteno. Nije bilo potrebe za hospitalno zbrinjavanje”, rekli su u UKC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je nakon pada uspeo da ustane i zadobio je povredu noge. On je prevezen u svesnom stanju i trenutno se podvrgava detaljnim pregledima po trauma protokolu, nakon čega će biti poznato tačno stanje i stepen njegovih povreda.

Na lice mesta je prema pisanju Blica izašla niška policija, koja je o incidentu obavestila Više javno tužilaštvo. Prema nezvaničnim saznanjima, nema sumnjivih okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas