Početna » Dodatni letovi Ryanair-a ka Beču i Malti kreću već od ovog vikenda

Dodatni letovi Ryanair-a ka Beču i Malti kreću već od ovog vikenda

0
Najveći niskotarifni avio-prevoznik u Evropi, irski Ryanair, će tokom novogodišnjih praznika uvesti dodatne letove ka Beču i Malti. Ryanair će već od ovog vikenda pa do 7. januara leteti po tri puta nedeljno ka ovim destinacijama, piše Fly from Niš.

Putnici koji planiraju da u vreme novogodišnjih praznika lete za Beč mogu već od ovog vikenda da iz Niša lete svake srede, subote i nedelje. Cene karata se kreću već od 14,99€.

Prvi put od kako Ryanair leti iz Niša ka Malti uvodi se dodatni let za novogodišnje praznike. Ryanair će do 7. januara leteti svakog ponedeljka, srede i petka po ceni već od 14,99€. Treba napomenuti da, tokom katoličkog Bozića, Ryanair tradicionalno neće leteti 25. decembara te neće biti leta za Maltu.

Karte možete kupiti preko zvaničnog sajta avio-kompanije, turističkih agencija ovlašćenih za prodaju avio-karata i na šalteru za prodaju avio-karata u holu putničkog terminala Aerodroma Konstantin Veliki.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas