Početna » Dom kulture u Prokuplju dobio nove stolice u pozorišnoj sali

Dom kulture u Prokuplju dobio nove stolice u pozorišnoj sali

0
Zgrada Doma kulture dobila je 210 novih stolica za sedenje u pozorišnoj sali, za koje su Ministarstvo pravde i Grad Prokuplje izdvojili 6.958.980,00 dinara.

U Domu kulture ističu da je montaža završena i da su, zbog uklapanja u postojeći prostor, stolice sa podiznim mehanizmom morale biti odgovarajućih dimenzija i atestirane u skladu sa međunarodnim standardima.

“Kod Ministarstva pravde smo učestvovali sa projektom „Zamena stolica u sali Doma kulture“ i ono nas je, na zadovoljstvo svih zaposlenih, finansijski podržalo. Sada u našoj pozorišnoj sali imamo stolice, koje ispunjavaju međunarodne standarde. Njima će svakako biti zadovoljna i publika, koja prati naše programe, jer su mnogo udobnije za sedenje od prethodnih. Stare stolice su demontirane i prebačene u salu prokupačke Gimnazije”, naglasili su u ovoj ustanovi kulture.

Zgrada Doma kulture u Prokuplju potpuno je rekonstruisana i završena 2016. godine, kada je i kupljen potpuno novi inventar, između ostalog i stolice u pozorišnoj sali.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas