Početna » Drugačiji režim grejanja zbog spajanja magistralnog gasovoda

Drugačiji režim grejanja zbog spajanja magistralnog gasovoda

0
Niška toplana će danas grejati nešto drugačijim režimom, jer će distributer gasa, Jugorosgas, od 8 do 22 sata raditi na spajanju magistralnog gasovoda iz pravca Dimitrovgrada sa postojećim.

“Toplana će grejni dan započeti jedan sat ranije u odnosu na prethodne dane i isporučiti toplotnu energiju pojačanim režimom rada do osam ujutru, a nakon toga ući u minimalni proces rada kako bi se što duže održavale propisane temperature u prostorijama korisnika”, saopštilo je ovo preduzeće.

Кako navode, smanjeni režim isporuke toplotne energije se odnosi samo na grejna područja koja se snabdevaju toplotnom energijom sa toplotnih izvora Кrivi vir, Jug, Majakovski, Somborska i Ratko Jović.

Izmenjen režim isporuke toplotne energije neće se odnositi na toplotne izvore koji kao energent koriste mazut i lako ulje.

Ukoliko se navedeni radovi završe i predviđenog roka, JКP „Gradska toplana“ Niš će ući u redovan režim rada odmah nakon normalizacije isporuke prirodnog gasa sa strane distributera, navode u saopštenju.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas