Početna » Fly from: Aerodrom Niš za korak bliži novom rekordu i ispisivanju novih stranica istorije

Fly from: Aerodrom Niš za korak bliži novom rekordu i ispisivanju novih stranica istorije

0
Aerodrom Konstantin Veliki Niš ove nedelje očekuje obaranje rekordnog broja putnika koji je ostvaren na kraju 2019. godine kada je sa njega letetlo 422.255 putnika. Za prvih 11 meseci Aerodrom Niš je koristilo 419.013 hiljada putnika što je za 18% više u odnosu na isti period u prošloj godini, piše Fly from.

Kako ovaj sajt ističe, zabeležen je pad broja putnika u novembru za 7%, letelo je 28.339 putnika, u odnosu na isti mesec prošle godine kada je letelo 30.591 putnik.

“Ukoliko se do kraja godine obave svi letovi koji su planirani prema redu letenja, zaočekivati je da na kraju 2023. godine da konačan broj putnika bude 450 hiljada”, navodi poratal.

Podsetimo da trenutno sa Aerodroma Konstantin Veliki Niš možete leteti sa jednom od tri avio-kompanije Air Serbia, Ryanair i Wizz Air i to ka Beču, Malti, Bazelu odnosno Miluzu, Memingenu, Dortmundu, Frakfurt Hanu, Istanbulu, Beogradu, Ljubljani i Kelnu. Tokom novogodišnjih praznika Ryanair će uvrstiti dodatne polaske za Beč i Maltu.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas