Početna » FOTO VEST: Prednji točak upao u rupu, zadnji visio u vazduhu. Nišlije priskočile u pomoć i sajlom jedva izvukli automobil

FOTO VEST: Prednji točak upao u rupu, zadnji visio u vazduhu. Nišlije priskočile u pomoć i sajlom jedva izvukli automobil

0
Pokušaj parkiranja kod Otvorenog tržnog centra u Nišu, jednoj sugrađanki zauvek će ostati u sećanju. Nije videla veliku rupu, pa je gotovo celim prednjim točkom u nju upala. Nije mogla ni napred ni nazad, svedoče sugrađani koji su pritekli u pomoć.

Rupa je bila zaista velika, otprilike pola metra, taman toliko da se zaglavi ceo točak.

“Prolazili smo automobilom i videli da zadnji točak visi u vazduhu. Odmah smo izašli da pomognemo. Zaista je bilo neverovatno. Rupa se nije videla, tako da Nišlijka kada je pokušala da parkira, jednostavno se zaglavila”, govore za Glas juga i nastavljaju.

Foto: Glas juga

 

“Nismo samo mi pritekli u pomoć, zaustavila su se još nekoliko automobila. Jedan od nas je morao da stoji na vratima kod zadnjeg sedišta kako bi napravio balans, a nekoliko njih su gurali, dok je jedan automobilom uz pomoć sajle izvlačio automobil. Nije bilo lako”, svedoče Nišlije koje su pomogle da se automobil izvuče.

Foto: Glas juga

Akcija spašavanja uspešno je izvedena, a vozilo nažalost nije ostalo bez posledica. Oštećen je prednji deo i biće potreban majstor, kazali su. Nišlijka će ubuduće verovatno više voditi računa gde parkira automobil, ali svakako u ovoj nezgodi pozitivno je to da ipak ima dobrih ljudi koji su pritekli u pomoć. Nadamo se samo da će nakon ove priče i rupa biti sanirana kako još neko ne bi prošao kroz sličnu avanturu poput ove danas.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas