Početna » Građani koji žive bez struje ponovo razgovarali sa predstavnicima Elektroprivrede i Grada. Mediji ostali uskraćeni informacije o ishodu

Građani koji žive bez struje ponovo razgovarali sa predstavnicima Elektroprivrede i Grada. Mediji ostali uskraćeni informacije o ishodu

0
Građani koji već više od decenije žive bez struje, imali su danas ponovo satanak sa gradonačelnicom Niša, predstavnicima „Elektroprivrede“, „Elektrodistribucije“. Oni su probali da nađu rešenje svojih dugogodišnjih problema. Da li su do rešenja i došli medijima nije saopšteno, jer su ostali uskraćeni od izjava.

Mnogi građani ne mogu da se priključe na struju zbog neozakonjenog objekta ili zbog nerešenih imovinskih odnosa, te kroz razgovor sa predstavnicima Grada i energetskog sektora mogu iz prve ruke da saznaju kako da reše te probleme.

Jedan meštanin Novog Sela je  naveo da je problem lako rešiv, te da bi trebalo vrlo brzo da dobije priključak za struju.

„Šest, sedam godina kako sam kupio kuću, i od tad nema struje, jer se prethodni vlasnik zamerio s komšijom koji ne da saglasnost da se povežem na njihov stub u njihovom dvorištu. Nije mi problem, hoću da platim i priključak i stub, ako treba. Obećali su mi da će taj stub da se izmesti na javnu površinu i da se postavi još jedan stub, da bih mogao da se povežem“, rekao je Saša Bogdanović iz Novog Sela.

Kako je rečeno podnet je 151 zahtev, uz 120 izrađenih rešenja. Uplaćeno je 111 a izrađeno 110 priključaka. Dodaje se i da je izvršen 91 priključak na elektrodistributivni sistem.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas