Početna » Neutešna majka veruje: Milan Đorđević možda u manastiru

Neutešna majka veruje: Milan Đorđević možda u manastiru

0

Jedanaesti dan potrage za nestalim Milanom Đorđevićem iz Niša nije doneo nove informacije. Prema rečima njegove majke Marice, juče je žandarmerija ponovo pregledala teren koristeći termovizijske kamere, ali ni to nije pomoglo u pronalaženju njenog sina. Neutešna majka još uvek nije izgubila nadu. Veruje da je njen sin živ. Pretpostavlja da se možda sklonio u neki od manastira, ali zbog njihovih pravila tajnosti, ne može da potvrdi svoje sumnje.

„Policija je sve uradila, ispitala meštane u selu, rođake i prijatelje. Traže ga i po ovoj vrućini, a teren nije ni malo lak. Otac i brat su mu sve vreme gore, više ne znamo šta da radimo“, kazala je Milanova majka za Blic.

Nada se da je živ i da će se javiti. Apeluje na ljude, ako su ga negde videli, da jave.

„Samo Bog zna, ne znam šta je ovo, šta se desilo“, govori Marica.

Prema njenim rečima, čudno je to što je novčanik ostavio kod kuće. Telefone je ostavio u kaseti, a osim telefona, u automobilu je ostavio i ručni sat.

„Sat mu je bio u kolima. Našle su ga njegove kolege, a Milanova supruga je juče otišla da ga preuzme. Ne znam kako ga nisu našli kada su pregledali automobil“, rekla je neutešna majka i dodala: „Mi ne stajemo. Ne znam šta ćemo da radimo, ali ne stajemo dok ga ne pronađemo. Samo želimo da znamo da je živ i zdrav, pa neka je i otišao u neki manastir. Sumnjali smo da je u manastiru u Veti, ali kažu da nije tamo. Kako da znamo da je to tačno? Oni ne smeju da ga odaju. Dobija novo ime, novo sve“, priča Marica.

Prema njenim rečima postoje indicije i da je otišao prema Zaplanju.

 „Od osmatračnice, gde je pas osetio njegov trag jer se tu zadržavao, jedan put vodi prema Zaplanju, a drugi prema manastiru Uspenije presvete Bogorodice u Veti“, objasnila je neutešna majka.

Prema rečima njenog supruga Slaviše, njihov automobil bio je parkiran kod kontejnera pored doma planinara, i to unatraške.

„Ne znam više šta da mislim. Da li je bio sam, da li ga je neko čekao gore. Mnogo je žurio. Bio je kod mene, a zatim je za dva sata bio na klinici zbog posla i stigao do Bojaninih voda. Kamere su ga zabeležile u Studeni u 11:29. Zvao je snaju da ide po ćerku, a on za tu decu živi. Mali sinoć nije hteo da ide na rođendan, nije hteo na trening. Moj drugi sin ne sme da se pojavi jer smo mu rekli da se tata šetao u šumi, da se izgubio i da je čika otišao da ga traži“, rekla je Marica za Blic i dodala da „ne zna kako je živa“.

U Policijskoj upravi u Nišu rekli su za Blic da intenzivna potraga za nestalim licem i dalje traje.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas