Početna » GREJALI SE NA PLIN PA NASTRADALI.Bračni par pronađen mrtav u stanu (FOTO+VIDEO)

GREJALI SE NA PLIN PA NASTRADALI.Bračni par pronađen mrtav u stanu (FOTO+VIDEO)

0
U stanu u Nišu 27. novembra pronađena su beživotna tela muškarca starog 41 godinu i žene stare 38 godina, potvrđeno je Glasu Juga u policiji.

“Reč je o supružnicima, njihova beživotna tela pronađena su 27. novembra, nema sumnjivih okolnosti da je učinjeno krivično delo”, kažu u Policijskoj upravi Niš.

Bračni par se njverovatnije otrovao plinom. Njihova tela je pronašao njegov otac.

U Višem javnom tužilaštvu u Nišu za Glas Juga kažu da su preduzete sve zakonom propisane mere i da je naložena obdukcija tela supružnika.

Igorov otac je kazao za Glas juga da ih je pronašao u sobi.

“Kad sam ujutru ušao kod njih u sobu video sam da Igoru visi ruka pored kreveta! Noga isto tako pored kreveta. Dozivao sam ga Igore Igore, nije reagovao. Supruga je ležala pored njega priđem, pipnem ga po licu, on hladan pokušao sam veštačko disanje ali nije reagovao. Ohladio se načisto tako da nisam zvao Hitnu. Oni su došli svi ali na žalost mogli su samo da ustanove smrt.”, kazao je.

Oženio se pre 3 godine, i uzimao je kredite da se kući sa suprugom.

“To je bilo od plinske boce. Uključili šporet da se ugreju tako da dok je to trajalo i gorelo, soba je bila zatvorena i sve je bilo zatvoreno. Posle toga su se od gasa otrovali preko noći”, svedoči Nešić.

Njegov rođeni brat je bio u drugoj sobi ali ništa ni on nije osetio. Mladi bračni par sahranjen je 29.novembra.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas