Početna » Igraonica u “Čairu” za čuvanje dece rekreativaca dok treniraju

Igraonica u “Čairu” za čuvanje dece rekreativaca dok treniraju

0
U prostoru kompleksa zatvorenih bazena u Sportskom centru „Čair“ otvorena je sportska igraonica „Delfin“, koja je prevashodno namenjena za rekreativce koji se bave nekim sportom u „Čairu“, kako bi mogli da ostave svoju decu na čuvanje dok treniraju.

U veselom i prijatnom prostoru, koji je nekada bio ruiniran, sa decom će raditi radnici koji su završili Fakultet za sport i fizičko vaspitanje, a radionica je zamišljena kao poligon i namenjena je deci do 10 godina. Vikendom će biti moguća proslava rođendana.

Branka Ranđelović, direktorka SC “Čair”

 

 

„Sportska igraonica „Delfin“ nalazi se na spratu kompleksa bazena Čair i prevashodno je namenjena sportistima koji rekreativno posećuju naše objekte SC „Čair“ i nisu u mogućnosti da svoju decu ostave negde na čuvanje. Ovo je novi pristup sportskim aktivnostima gde se izuzetna pažnja posvećuje rekreativcima koje se bave vežbanjem”, poručila je Branka Aranđelović, direktorka SC „Čair“.

Direktorka „Čaira“ je navela da ovim žele dodatno da motivišu rekreativce da se bave sportom, koji će sada imati priliku da nesmetano treniraju, dok o deci brinu profesori fizičke kulture. Istovremeno ovo će biti prilika da se deca od ranih godina upoznaju sa sportom.

„Činjenica je da je svaki dinar uložen u sport i rekreaciju kao sedam dinara uloženo u zdravstvo. To nas upućuje da što više ulažemo u sportsku insfrastrukturu kako bismo stvorili što bolje uslove za naše rekreativce da nesmetano vežbaju i da ne brinu o čuvanju svoje dece“, dodala je Branka Aranđelović.

Radionica „Delfin“ se nalazi iznad prostora kafea „Terasa“ i radiće radnim danima od 12 do 20 časova, a vikendom od 10 do 18 sati.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas