Početna » Invalidska kolica za Dragana Mladenovića: Pomoć stigla zahvaljući akciji reciklaže čepova

Invalidska kolica za Dragana Mladenovića: Pomoć stigla zahvaljući akciji reciklaže čepova

0

Udruženje za pomoć Nišlijama, koje već skoro 20 godina sprovodi humanitarne akcije za lica sa invaliditetom i posebnim potrebama, ovoga puta rešilo je da pomogne Draganu Mladenoviću iz Kovanluka.

Predsednik udruženja, Vojkan Živković, posetio je Dragana i darovao mu prekopotrebna invalidska kolica. Ova donacija deo je kontinuiranih napora udruženja da poboljša životne uslove za osobe sa invaliditetom u Nišu i okolini.

„Opština Merošina posredovala je ovom susretu, a već duže vreme ima izuzetnu saradnju sa ovim Udruženjem. Ono čime se Udruženje za pomoć Nišlijama aktivno bavi od 2015. godine je sakupljanje plastičnih čepova čijom reciklažom se obezbeđuju sredstva za invalidska pomagala,“ naveo je prvi čovek opštine Merošina, Saša Jovanović.

Akcija sakupljanja plastičnih čepova pokazala se kao veoma uspešan način da se prikupe sredstva za pomoć osobama sa invaliditetom. Udruženje je do sada obezbedilo mnoge donacije zahvaljujući ovoj inicijativi, a poslednja u nizu je donacija invalidskih kolica Draganu Mladenoviću.

Opština Merošina apeluje na sve građane da se priključe ovoj humanoj akciji. Sakupljanjem plastičnih čepova, građani mogu direktno doprineti nabavci neophodnih pomagala za osobe sa invaliditetom, čime će im značajno poboljšati kvalitet života.

Draganu Mladenoviću, ova donacija predstavlja neprocenjivu pomoć. Udruženje za pomoć Nišlijama i dalje ostaje posvećeno svojoj misiji, pružajući podršku onima kojima je najpotrebnija, i nastavlja da inspiriše zajednicu da se uključi u humanitarne akcije.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas