Početna » Isidora je bila zdravo dete dok nije doživela moždani udar. Potrebna joj je naša pomoć za

Isidora je bila zdravo dete dok nije doživela moždani udar. Potrebna joj je naša pomoć za

Nažalost, cena terapije je prevelika za njenu porodicu, te mole sve dobre ljude da im pomognu u borbi za bolju udućnost svoje ćerke.

0
Isidora Anđelković je trinaestogodišnja devojčica koja je rasla i razvijala se kao potpuno zdravo dete sve do moždanog udara koji se desio pre dve godine. Učenica je osmog razreda osnovne škole „Bubanjski Heroji u Nišu. Moždani udar nije ostavio nikakve posledice na njen intelekt, Isidora je i dalje odlična učenica, ali je kao posledica ostala izražena spastična hemipareza leve strane tela zbog koje se otežano kreće i otežano koristi levu ruku.

“Rehabilitacija uz pomoć posebnih aparata u poliklinici u Nišu bi značajno poboljšala Isidorino stanje i u velikoj meri otklonila njene zdravstvene probleme. Nažalost, cena terapije je prevelika za njenu porodicu, pa vas molimo da pomognete da se ova mlada odlikašica izbori sa zdravstvenim problemima koji su je snašli”, kazali su njeni roditelji.

Novčana sredstva su potrebna za dalje lečenje, intenzivnu robotsku rehabilitaciju, putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Za Isidorinu bolju budućnost! Pomozimo Isidori!

Slanjem SMS poruke 209 na 3800
Uplatom na dinarski račun: 160-6000001713666-51
Uplatom na devizni račun: 160-6000001713920-65
IBAN: RS35160600000171392065
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal
Uplatom putem kartice na linku: E-doniraj

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas