Početna » Koncert dečijih horova najavljuje Prvi međunarodni dečiji horski festival “Čarobna nota”

Koncert dečijih horova najavljuje Prvi međunarodni dečiji horski festival “Čarobna nota”

0

U petak, 21. juna, u 17 časova na platou ispred Beogradske kapije u Tvrđavi, održaće se Koncert dečijih horova, koji će svojim osmesima i ljubavlju najaviti Prvi međunarodni dečiji horski festival “Čarobna nota”, planiran za avgust.

Pod pokroviteljstvom Gradske opštine Crveni Krst, na koncertu će se predstaviti horovi “Čarobna nota” i “Leptirići” iz Osnovne škole “Učitelj Tasa”, kao i mlađi pevački ansambl iz iste škole. Pored horova, nastupiće i vokalni i instrumentalni solisti iz Osnovne škole “Kole Rašić”.

Ovaj događaj predstavlja sjajnu priliku za mališane da pokažu svoj talenat i ljubav prema muzici, dok ujedno služi kao uvod u festival koji će okupiti dečije horove iz različitih zemalja. Publika će moći da uživa u raznovrsnom repertoaru koji su mladi izvođači pažljivo pripremili.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas