Početna » Kraljica sevdaha Amira Medunjanin, umetnica magičnog glasa u Nišu i Kruševcu!

Kraljica sevdaha Amira Medunjanin, umetnica magičnog glasa u Nišu i Kruševcu!

0
Amira Medunjanin, umetnica magičnog glasa, održaće od 15. do 20. novembra pet koncerata širom Srbije, u organizaciji promoterske kuće Long Play. Turneju započinje u Bioskopu Kruševac (15.11.), zatim nastavlja put Niša, i to u Narodnom pozorištu (16.11.), dva dana kasnije, tačnije 18. novembra, glas će pustiti u Kulturnom centru u Zrenjaninu, zatim Centru za kulturu u Požarevcu (19.11.), a onda turneju završiti 20. novembra u Domu vojske u Pančevu.

“Kraljica sevdaha” ili “Bosanska Bili Holidej”, kako je mnogi zovu, svojim jedinstvenim glasom i muzikom koju stvara dugih 20 godina, poseduje posebnu magiju tako da joj se publika konstantno vraća iz koncerta u koncert.

Amira već dugi niz godina nastupa sa virtuoznom pratnjom na sceni širom sveta. Od 365 dana, ona je 300 na putu. Svet je obišla tri puta, a kako stvari stoje i opet će. Nema gde nije pevala, ali gde god bila jedno je sigurno – svojoj publici uvek da vrhunsku muziku, izazove more suza, smeha, pošalje veliku istinsku ljubav… Sa svojom publikom ima poseban odnos, a da je to zaista tako govori i to da je na jednom gostovanju u dalekom Tajvanu rekla da “ako se nekad neko zaputi u Sarajevo, da je slobodno kontaktira i da će rado pokazati grad i popiti kafu”, što se samo dva meseca kasnije zaista i dogodilo.

“Ljudi koji dođu na moje nastupe, bez obzira na godište, jednako cene i poštuju tradicionalnu muziku. To mi je najbitnije, Kada delite muziku sa istomišljenicima, to vas dodatno inspiriše da date i više nego što mislite da možete”, rekla je Amira za domaće medije.

Trenutno je u pripremi novi album sa autorskim pesmama, a dok se ne pojavi u prodaji, njen glas možemo čuti tokom novembra širom Srbije.

Ulaznice za koncert Amire Medunjanin za četvrtak, 16.novembar u niškom Narodnom pozorištu mogu se kupiti po ceni od 1.800 rsd za Parter i 1.500 rsd za Balkon na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka https://tickets.rs/event/amira_medunjanin_8552
Prethodni nastup Amire Medunjanin održan je u Nišu u prepunoj sali Narodnog pozorišta 30.decembra 2022 i sve ulaznice su rasprodate 35 dana pred početak koncerta!

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas