Početna » Najbolji teniser na svetu Novak Đoković otvara vrtić u Nišu

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković otvara vrtić u Nišu

0
Novi vrtić, napravljen u nekadašnjoj mesnoj kancelariji “Božidar Adžija” na Bulevaru Nemanjića u Nišu, trebalo bi za nedelju dana da otvori najbolji svetski teniser Novak Đoković, najavio je direktor Kancelarije za lokalni razvoj Dušan Radivojević gostujući na TV Zona.

On je rekao da očekuju da svetski broj jedan, nakon Mastersa u Parizu, otvori novi vrtić u Nišu koji je rađen i opremljen u saradnji sa Fondacijom Novaka Đokovića.

“Posle Pariza Novak stiže u Niš. Uspešno radimo sa Fondacijom Novaka Đokovića na izgradnji vrtića. Podsetiću da smo završili vrtić u naselju Brzi Brod i 9. maj i opremanje je uradila Fondacija. Nismo stali, nastavili smo saradnju u nekadašnjoj mesnoj kancelariji “Božidar Adžija”. Potpuno je završeno i opremljeno. Očekujemo da Novak dođe 10. novembra i zajedno obeležimo završetak radova i pustimo u rad vrtić” rekao je Radivojević.

Kako je ranije najavljeno, objekat ima 450 kvadrata gde će biti smešteni mališani u četiri grupe .

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas