Početna » Nikola Jović i Matija Stanisavljević iz niškog kluba TAŽ dominirali u Najrobiju

Nikola Jović i Matija Stanisavljević iz niškog kluba TAŽ dominirali u Najrobiju

0
Teniseri Teniske akademije Živković (TAŽ) iz Niša Nikola Jović i Mateja Stanisavljević su nastavili sa sjajnim rezultatima na međunarodnoj sceni. Tokom novembra u glavnom gradu Kenije, Najrobiju, igrala se serija juniorskih ITF turnira. Završnica svih turnira bila je u znaku niških tenisera. Na kraju poslednjeg turnira ukupni skor za Nikolu Jovića je bio dva puta šampion singla i jednom vicešampion, pored toga i jedna titula šampiona u dublu. Skor za Mateju je bio tri šampionske titule u dublu, jedna vicešampionska u singlu i jedno treće mesto u singlu, takođe.

Nikola je ovim rezultatima nastavio dobar niz iz oktobra, pa je za dva nepuna meseca igrao ukupno 12 finala na 7 turnira u nizu i iz 7 finala izašao kao šampion. Rezultat bi bio sigurno još neverovatniji da nije odlučio da na poslednja dva turnira u seriji odmara u igri parova, saopštili su u ovom  niškom kloubu.

Tim niške akademije je na turneji po Keniji predvodio trener Nikola Živković (TAŽ), a u timu su još bili Ognjen Belić, Uroš Živković i Marko Dragović. I oni su igrali zapažanu ulogu, njihov najdalji domet je bio četvrtfinale singla, odnosno polufinala dubla.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas