Početna » Oblačno i hladno, sa slabim padavinama. Za vikend pad temperature

Oblačno i hladno, sa slabim padavinama. Za vikend pad temperature

0
Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda danas oblačno i hladno, ponegde sa slabim padavinama, u nižim predelima sa rosuljom, a na visokim planinama sa slabim snegom.

Na severu Vojvodine ujutru slab mraz, pre podne umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano. Vetar slab do umeren severozapadni, uveče u skretanju na jugozapadni.

Najniža temperatura od -1 na severu Vojvodine do 8 °C u Negotinskoj Krajini, najviša dnevna od 5 do 10 °C. Uveče i noću očekuje se smanjenje oblačnosti i u većini ostalih predela.

I u Nišu oblačno i hladno, povremeno sa rosuljom. Vetar slab severozapadni, uveče u skretanju na južni i jugozapadni. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja oko 7 °C

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 30.11.2023. god.)

Oblačno, od subote i hladno, sa čestim padavinama: kišom u nižim, snegom u brdsko-planinskim predelima uz formiranje, odnosno povećanje visine snežnog pokrivača. Veća količina padavina očekuje se u petak u drugom delu dana i u subotu. Takođe, u subotu sa padom temperature, kao i u nedelju, uslova za sneg biće ponegde i u nižim predelima Srbije, a manja verovatnoća pojave je na severu zemlje.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas