Početna » Odlaže se NISOMNIJA zbog radova na gasifikaciji u Banovini

Odlaže se NISOMNIJA zbog radova na gasifikaciji u Banovini

0

Muzički festival NISOMNIJA, koji je bio zakazan za 14. i 15. jun u dvorištu Banovine, odlaže se za nove datume – utorak i sredu, 27. i 28. avgust 2024. godine. Razlog za odlaganje su produženi radovi na gasifikaciji koji se izvode na lokaciji.

Na festivalu NISOMNIJA posetioci će moći da uživaju u raznovrsnom muzičkom programu. Prve večeri, 27. avgusta, scenu će zauzeti Bitange, Rockoshop, Bestbeat (The Beatles tribute), Plastic Sunday i Orthodox Celts.

Sledeće večeri, 28. avgusta, nastupiće bendovi Lutke na koncu (Kud Idijoti tribute), Lur, Koi Koi i Ničim izazvan.

Ulaznice za festival NISOMNIJA 2024 mogu se kupiti u knjižari Niškog kulturnog centra (Bulevar dr Zorana Đinđića 37) i knjižari Indigo (Obrenovićeva 39), po ceni od 1200 dinara za jedno veče festivalskog programa.

Program obe večeri festivala počinje u 20.30 časova, a organizatori očekuju veliki odziv i podršku publike, uprkos pomeranju termina.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas