Početna » Opozicija okupljena oko Srbije protiv nasilja na jednoj listi, nosioci Aleksić i Tepić

Opozicija okupljena oko Srbije protiv nasilja na jednoj listi, nosioci Aleksić i Tepić

0
Postignut je dogovor o zajedničkom nastupu opozicije okupljene oko protesta “Srbija protiv nasilja” na narednim izborima, a nosioci liste na republičkim izborima biće lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i potpredsednica SSP Marinika Tepić, dok će prvi na listi biti Radomir Lazović, saopštio je novinar Smiljan Banjac.

Kako je naveo na konferenciji za novinare ispred Skupštine, na beogradskim izborima nosioci će biti Dobrica Veselinović i Vladimir Obradović, koji će biti i kandidat za gradonačelnika, a prva na listi će biti Mila Popović, dok će nosioci liste za pokrajinske izbore biti naknadno objavljeni u Novom Sadu.

“Stranka slobode i pravde, Narodni pokret Srbija, Zeleno-levi front / Ne davimo Beograd, Srce, Ekološki ustanak, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i stranka Zajedno dogovorili su zajednički nastup na izborima na temeljima dobre saradnje u parlamentu, zajedničke organizacije protesta ‘Srbija protiv nasilja” i brojnih drugih akcija koje su ove organizacije zajedno i pojedinačno sprovodile kako bi Srbija postala dobro mesto za život svih naših građana”, rekao je Banjac.

Podsetio je da su te organizacije prethodno potpisale dogovor da se na osnovu istraživanja donese odluka da li će se na izbore ići u jednoj ili više kolona proevropske opozicije.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas