Početna » Policija isključila vozače u Nišu zbog alkohola i droga. Isključen i biciklista sa 2,96 promila alkohola u krvi

Policija isključila vozače u Nišu zbog alkohola i droga. Isključen i biciklista sa 2,96 promila alkohola u krvi

0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, sinoć su iz saobraćaja isključili četvoricu vozača zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, odnosno psihoaktivnih supstanci.

“Saobraćajna patrola u okolini Niša zaustavila je četrdesetdevetogodišnjeg muškaraca koji je upravljao biciklom sa 2,96 promila alkohola u organizmu i protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava”, saopštila je PU u Nišu.

Policija u ovom gradu zatekla je četrdesetdevetogodišnjaka koji je vozio „folksvagen“ sa 1,46 promila alkohola u organizmu i pod uticajem kokaina, a u okolini Niša i u Niškoj Banji vozače „renoa“ (63) i mopeda „peda“ (20) koji su upravljali vozilima pod dejstvom marihuane.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas