Početna » Policija otkrila migrante u plombiranoj hladnjači na auto-putu ka Nišu. Vozač pozvao policiju jer je čuo buku i lupanje

Policija otkrila migrante u plombiranoj hladnjači na auto-putu ka Nišu. Vozač pozvao policiju jer je čuo buku i lupanje

0

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da su na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u plombiranoj hladnjači kojom je upravlјao ukrajinski državlјanin, pronađena dva iregularna migranta.

“U toku noći, na parkingu auto-puta iz Leskovca ka Nišu, u visini naselјa 9. maj, ukrajinski državlјanin koji vozi hladnjaču iz Grčke, prijavio je da se iz hladnjače čuje buka i lupanje, nakon čega je pozvao policiju, jer je od strane carine Severne Makedonije na graničnom prelazu prema Grčkoj, stavlјena carinska plomba koja je zatečena neoštećena”, kazao je Dačić.

Posle postupanja policije i carine, u plombiranoj hladnjači pronađena su dva iregularna migranta, živa, jer je u hladnjači bilo 20 stepeni.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova će preneti ove informacije makedonskoj strani, sa očekivanjem da se ovakva krivična dela spreče i sankcionišu”, izjavio je Dačić.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas