Početna » Policija otrkrila preko 300 prekršaja za vikend, najviše zbog alkohola

Policija otrkrila preko 300 prekršaja za vikend, najviše zbog alkohola

0

Tokom proteklog vikenda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu sproveli su akciju kontrole saobraćaja tokom koje su otkrili ukupno 326 saobraćajnih prekršaja.

Najozbiljniji prekršaji odnosili su se na vožnju pod dejstvom alkohola, a policija je isključila iz saobraćaja četrdeset vozača zbog prekoračenja dozvoljene koncentracije alkohola u krvi.

Saobraćajna patrola zaustavila je vozače „mercedesa“ i „fiata“ koji su upravljali vozilima sa 1,58 i 1,50 promila alkohola u organizmu. Osim njih, u okolini Doljevca pronađen je i četrdesetdevetogodišnji vozač koji je upravljao „sitroenom“ sa visokih 1,95 promila alkohola, kao i dvadesetsedmogodišnji vozač „škode“ sa 1,38 promila alkohola.

“Ove akcije su deo naših redovnih napora da osiguramo bezbednost u saobraćaju. Apelujemo na sve vozače da se pridržavaju saobraćajnih propisa i nikako ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola. To je ne samo zakonska obaveza već i način da čuvamo svoje živote i živote drugih učesnika u saobraćaju.”

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas