Početna » Povređena divlja mačka kod Leskovca, zbrinuta u stacionar Zoo Kutka u Nišu (VIDEO)

Povređena divlja mačka kod Leskovca, zbrinuta u stacionar Zoo Kutka u Nišu (VIDEO)

0
Povređena divlja mačka je pronađena u selo Lipvica kod Leskiovca nakon što je niško udruženje ZOO planet dobilo prijavu da je mačku udario autombobil. Vidno uplašena, nemoćna i povređena ležala je ispod automobila, objašnjava ovo niško udruženje. Pretpostavlja se da je udario auto jer je bila do samog auto-puta.

 

Foto: printscreen iz videa Zoo Planeta

“Naša ekipa je izašla na teren i zatekli smo mačku ispod parkiranog automobila do samog puta, vidno uplašenu ali nemoćnu. Pristupili smo hvatanju i sedaciji kako bi se smanjio stres kod životinje i kako bi se izvršio detaljni pregled. Mačka je prevezena u stacionar Zoo Kutka ustanovljena je povreda kičme”, kazali su u ZOO Planetu.

Foto: printscreen iz videa Zoo Planeta

Divlja mačka je dobila infuziju i terapij, a prema rečima članova Udruženja biće urađen i detaljni pregled kako bi se ustanovila težina povrede i pristupilo daljem toku lečenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis)

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas