Početna » Promenljivo vreme danas u Srbiji: Grmljavine i grad na jugu, suvo na severu

Promenljivo vreme danas u Srbiji: Grmljavine i grad na jugu, suvo na severu

0

Danas se u Srbiji očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Iako će biti toplo i sparno, vreme će biti i nestabilno, sa mogućim pljuskovima i grmljavinom, posebno u jugozapadnim i južnim krajevima zemlje. U ovim delovima Srbije lokalno su mogući izraženiji pljuskovi uz kratkotrajnu pojavu grada i jak i olujni vetar.

U većem delu Vojvodine i Negotinskoj Krajini, međutim, pretežno suvo vreme će preovlađivati. Vetar će biti slab do umeren, dok će na severu Vojvodine povremeno duvati jak severni i severozapadni vetar.

Temperature će se kretati od 18 do 22 stepena Celzijusa u najhladnijim delovima dana, dok će maksimalne dnevne temperature biti između 27 stepeni na zapadu Srbije i 34 stepena na istoku zemlje.

Niš: Prognoza za 24. jun 2024.

U Nišu se danas očekuje promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Biće toplo i sparno, ali i nestabilno. Poslepodnevni sati donose mogućnost lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar će biti slab, pretežno severni i severozapadni. Najniža temperatura u Nišu će biti oko 21 stepen Celzijusa, dok će maksimalna dnevna temperatura dostići 31 stepen.

Sedmodnevna prognoza za Srbiju (do 1. jula 2024.)

U narednih sedam dana, vreme u Srbiji će biti promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno. Očekuju se sunčani intervali, ali i povremeni pljuskovi i grmljavine. Lokalno se mogu javiti i grmljavinske nepogode sa gradom i olujnim vetrom.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas