Početna » Pronašao torbicu punu para u svom vozilu, pa je vratio vlasniku

Pronašao torbicu punu para u svom vozilu, pa je vratio vlasniku

0

Mladi niški taksista Mladen Ganić pokazao je pravu humanost, nakon što je jedna od njegovih mušterija zaboravila torbicu punu para u taksi vozilu. Mladen je postavio fotografije torbice u Fejsbuk grupi „Izgubljeno nađeno Niš“, što je i dalo rezultate. Nekoliko sati kasnije, objavio je da su torbica i novac vraćeni vlasniku.

U torbici nije bilo nikakvih dokumenata, pa je Mladen morao da potraži pomoć sugrađana. On je u objavi napomenuo da će vratiti torbicu vlasniku, ukoliko dokaže da ona pripada njemu.

„Neko je u taksiju izgubio torbicu. Ja sam vozač taksija. Torbica je puna para, nema nikakav dokument. Ako neko prepozna neka se javi da kaže šta još ima u torbici pored para i vratiću vlasniku“, navodi se u objavi Mladena Ganića, vozača taksija u firmi „Prvi taxi“.

Foto: printscreec fb

Ovakav gest je privukao brojne pozitivne komentare njegovih sugrađana, a nekoliko sati nakon objave, Mladen se oglasio porukom da je torbica vraćena vlasniku.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas