Početna » Prva izložba plesnih fotografija u Nišu uz ples i muziku

Prva izložba plesnih fotografija u Nišu uz ples i muziku

0

U Deli prostoru biće otvorena izložba plesnih fotografija pod nazivom „Movement“, koja se održava u sredu, 10. jula 2024. godine, od 18 do 21 sati u ulici Davidova 2a.

„Koncept izložbe je prikazivanje izražajnosti lepote i snage pokreta kroz objektiv. Autor fotografija je Ivan Vasić, a njegova saradnja sa plesačima sadašnjeg Contra Dance Studija iz Niša traje skoro 15 godina. Ovo je prvi put da se u Nišu organizuje izložba plesnih fotografija, a ujedno i prva Ivanova samostalna izložba“, navode organizatori.

U sklopu programa biće odigrana i koreodrama ,,7’’ u izvedbi plesača Contra Dance Studija, koja kroz muziku i pokret prikazuje publici stanje duha osoba koje se suočavaju sa mentalnim oboljenjima i njihovom borbom kako ih prevazići. Koreodrama ,,7’’ počinje u 19h.

Ova izložba namenjena je svim ljubiteljima umetnosti, a pogotovo onima koji traže emociju i priču ispričanu kroz ples i fotografiju.

Za muzičku podlogu i dobru atmosferu biće zadužen poznati niški DJ Ljudski Maximum.

Ulaz za posetioce je slobodan.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas