Početna » Radovi na vodovodnoj mreži u Nišu: Privremeni prekidi u vodosnabdevanju

Radovi na vodovodnoj mreži u Nišu: Privremeni prekidi u vodosnabdevanju

0

Tokom ovih dana, Niš se suočava sa privremenim prekidima u vodosnabdevanju usled intenzivnih radova na vodovodnoj mreži u različitim delovima grada i okolnih sela. Radovi se izvode radi popravke kvarova i održavanja infrastrukture, što za posledicu ima privremene prekide u vodosnabdevanju do 15 časova u nekim delovima grada.

U selu Lalinac, Lalićke Pojate, Sečanica i Krušce, vodosnabdevanje će biti prekinuto zbog radova na vodovodnoj mreži u Niškoj ulici kod mosta i muljnog ispusta. Slična situacija je i u selu Gornji Matejevac, gde se vrše radovi na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi u Prosvećenoj ulici, kao i intervencija u Padinskoj ulici.

U ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 54, takođe se nastavljaju radovi na popravci vodovodne mreže, zbog čega će vodosnabdevanje biti prekinuto do 15 časova.

Dodatno, u Dušanovoj ulici kod broja 101/ulaz broj 7, radi se na iskopu i održavanju servisnog ventila za stambenu zgradu, što će takođe rezultirati privremenim prekidom vodosnabdevanja do 15 časova.

Na pumpanoj stanici Naissus, takođe su u toku radovi koji mogu prouzrokovati kraće prekide u vodosnabdevanju na Čamurlijskom i Toponičkom putu.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Popovac – 29. Novembra 5 – Maršala Tita 7 i 16 – Mileta Đurđanovića 150a, u selu Medoševac – Veljka Vlahovića 13 – Igora Stanojevića bb – Ivana Milutinovića 63b, u selu Supovac – Sv. Cara Lazara 2, u Novom Selu – Zorana Cige Stojanovića 2a – Pasjačkih partizana 57 – Beloljinska 1 – Topličkog partizanskog odreda 109/a – Jasenovačka 4, u selu Donje Međurovo – Moše Pijade 9, u Niškoj Banji – Cara Konstantina 23 – Vidoja Jovanovića 22, u selu Dolac – Nišavska 31, u selu Ćurlina – Vučka Tasića 6, u selu Knežica – Šantićeva 2, u selu Sečanica – Ljubomira Ljubomirovića 42, u selu Mokra – Vuka Karadžića bb, u selu Divljana, u selu Ljuberađa, Miroljuba Mitića 1, u selu Gabrovac – Vukmanovska 17/a, Žikice Jovanovića Španca. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Gornja Toponica – Alekse Markišića 11, u naselju Nikola Tesla – Zaplanjska 2 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANJA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Sarajevska, Njegoševa, Kalač Brdo.

Ispiranje atmosferske kanalizacije na bulevaru 12. Februar.

Služba za odnose sa javnošću JKP“Naissus“ Niš

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas