Početna » Rekordan broj saobraćajnih prekršaja u Nišu: 442 prekršaja i 38 vozača pod dejstvom alkohola i droga

Rekordan broj saobraćajnih prekršaja u Nišu: 442 prekršaja i 38 vozača pod dejstvom alkohola i droga

0

Tokom proteklog vikenda, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu otkrili su 442 saobraćajna prekršaja i isključili iz saobraćaja 37 vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i jednog pod uticajem psihoaktivnih supstanci.

Među najtežim prekršajima, saobraćajna patrola u Nišu zaustavila je pedesetogodišnjeg muškarca koji je vozio „tojotu“ sa 2,89 promila alkohola u organizmu. Protiv njega će, zbog nasilničke vožnje, biti podneta prekršajna prijava.

Takođe, iz saobraćaja su isključeni i vozači automobila „isuzu“ (45), „hjundai“ (48) i „suzuki“ (41) koji su upravljali vozilima sa 1,86, 1,85 i 1,78 promila alkohola u organizmu. U Aleksincu, policija je zaustavila dvadesetpetogodišnjaka koji je vozio „opel“ sa 1,83 promila alkohola.

Osim alkohola, policija u Nišu zaustavila je dvadesetogodišnjeg vozača automobila „bmv“ koji je bio pozitivan na marihuanu.

Policija apeluje na sve vozače da budu savesni, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa, jer time čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas