Početna » S njom je Dženan napravio “Korak”! Posle duže vremena pevač snimio duet [VIDEO]

S njom je Dženan napravio “Korak”! Posle duže vremena pevač snimio duet [VIDEO]

0

“Korak” na koji se dugo čekalo upravo su napravili Dragana Gaga Rakčević i Dženan Lončarević. Duetska pesma u koju su ovo dvoje talentovanih umetnika utkali svaku emociju, “ugledala je svetlost dana” i svi koji su je već čuli mišljenja su da je stigao ogroman hit.

Foto: Branko Mandić

Pesma čiji su tvorci hitmejkeri Mladjan Dinkić (komponovao muziku) i Saša Milošević Mare, (autor teksta i aranžmana) dobila je i ekranizaciju za koju je ovoga puta zadužen Vedad Jašarević. A da su Gaga i Dženan odmah bili svesni da su napravili veliku stvar, potvrdio je i sam pevač:

– Drago mi je što smo Gaga i ja snimili duet i sa sigurnošću mogu da kažem da imamo hit. Ova devojka mnogo dobro peva. A zahvalio bih Maretu i mom dugogodišnjem prijatelju Mladjanu Dinkiću što su napravili ovako dobru pesmu – kazao je Dženan, dok Dragana ističe da je za nju ovo bilo kao san:

Foto: Branko Mandić

– ⁠I dalje nisam svesna šta se dešava, na moju veliku čast i zadovoljstvo presrećna sam što smo uspeli da ostvarimo saradnju. Dženan mi je od starta podrška, sedeo je sa mnom u studiju dok sam pevala svoj deo. Ovo je nešto posebno, veoma poštujem Dženana i pevaću i njemu prateće vokale (smeh)- kazala je Dragana koja je ranije vokalno pratila Cecu i Sašu Matića.

Video spot za pesmu “Korak” možete pogledati i vi.

 

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas