Početna » Smena kiše i sunca. Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem

Smena kiše i sunca. Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem

0
Jutro hladno, ponegde sa slabim mrazem, na severu i zapadu mestimično sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim i intervalim, suvo i toplije.

Vetar slab i umeren, na istoku zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -1 do 6 ° C, najviša od 13 do 17 ° C. Krajem dana jače naoblačenje sa kišom koje će prvo zahvatiti Vojvodinu.

NIŠ, PROGNOZA VREMENA ZA: 20.11.2023.

Jutro hladno sa slabim prizemnim mrazem. Tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima i toplije. Vetar slab jugozapadni. Najniža temperatura oko 1 °C, a najviša oko 13 °C.

SRBIJA, IZGLEDI VREMENA ZA SEDAM DANA (do 27.11.2023. god.)

U utorak (21.11.) oblačno i hladnije sa kišom u svim krajevima. Uveče i u toku noći kiša će na planinama preći u sneg. U sredu (22.11.) u Vojvodini prestanak padavina, a u ostalim krajevima i dalje kišovito. Na planinama jugozapadne Srbije sneg uz stvaranje/povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 20 cm. Duvaće jak i olujni severni i severozapadni vetar.

Od četvrtka do subote (23 -25.11.) malo do umereno oblačno, suvo i hladno.

U nedelju (26.11.) novo naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.

Ostavite komentar

Glas juga je regionalni informativni portal koji se bavi svim aktuelnim vestima, ljudima i događajima, ali pre svega poštujući novinarski kodeks i principe koji neguju tačno, nepristrasno i objektivno novinarstvo.

Izbor urednika

Najnovije

Internet portal Glas Juga je javno internet glasilo registrovano u registru pod brojem IN001337.
Naš “glas” je i vaš glas.

Naš „glas“ je i vaš glas